Debüütvõistluse poodiumile tõusnud Korjus: hooaja algus on olnud hea

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Blancpain

Pühapäeval sõideti Itaalias Monza ringrajal selle aasta esimene GT autode kestvussõitude sarja Blancpain Endurance Series esimene etapp, kus kokku läks rajale pea 40 autot. Kevin Korjuse jaoks algas hooaeg edukalt, kui ta lõpetas koos tiimikaaslaste Kevin Estre ja Andy Soucek'iga kolme tunni pikkuse sõidu kolmandal kohal.

Kevin Korjus, kes sellel aastal keskendub GT autode sarjadele, startis maineka sarja hooaja avavõistlusele ART Grand Prix meeskonnas ja McLaren MP4-12C võistlusautoga, kirjutab autosport.ee.

«Väga hea tunne, esimene võistlus läks hästi. Meeskond töötas suurepäraselt ja oma sõiduga jäin ka rahule. Sõidu ajal oli tegemist palju, pidi vaatama, et ikka antud kütusekogusega oma boksipeatuseni välja tuleks, et ringiga mahajääjatest kiirelt mööda saaks ja nende taga olles aega ei kulutaks,» rääkis Korjus eilsest sõidust. «Minu vahetuse ajal oli rajal juba päris korralik liiklus. Kokkuvõtvalt saab nii enda kui meeskonna poolt rahul olla, hooaja algus on olnud hea.»

Etapi võitis teine ART Grand Prix meeskond, kes oli liidrikohal stardist finišini. Võitjameeskonda kuulusid Alvaro Parente, Grégoire Demoustier ja Alexandre Premat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles