Kas Gerrard võib tõusta Premier League’i läbi aegade parimaks mängijaks?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpool kapten Steven Gerrard (paremal) väravat tähistamas.
Liverpool kapten Steven Gerrard (paremal) väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel on tegemas suurepärast hooaega Liverpool, kes on neli vooru enne hooaja lõppu liidrikohal. Eile teenis Liverpool magusa võidu, kui alistati koduväljakul 3:2 lähikonkurent Manchester City. Briti meedias on seejärel hakatud rääkima, et Liverpooli kapten Steven Gerrard võib ennast pidada Premier League läbi aegade parimaks mängijaks, kui Liverpoolil õnnestubki tänavu tiitel võita.

1992. aastal loodud Premier League’s on mänginud suurel hulgal staare, kuid Gerrard on nendest kindlasti tituleerituim, kes pole kunagi suutnud võidukarikat pea kohale tõsta.  

Nii kirjutab Daily Mail, et kui Liverpool kroonitakse tänavu Inglismaa meistriks, siis võib Gerrard pidada end Thierry Henry, Alan Sheareri ja Ryan Giggsi ees Premier League läbi aegade parimaks mängijaks.

2003. aastal Liverpooli kapteniks kerkinud Gerrard on 2005. aastal saanud pea kohale tõsta Meistrite liiga karika, lisaks on ta kahel korral võitnud FA Cupi, kolmel korral liigakarika, kahel korral Superkarika, ühe korra UEFA Cupi ning kahel korral UEFA Superikarika.

Liverpool krooniti viimati Inglismaa meistriks 1990. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles