Helge tulevik: FC Barcelona võitis noorte Meistrite liiga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona koduareen Nou Camp.
FC Barcelona koduareen Nou Camp. Foto: SCANPIX

Tänavusel hooajal mängiti esimest korda välja noorte Meistrite liiga karikas. Täna peetud finaalis alistasid FC Barcelona jalgpalliklubi noored 3:0 Lissaboni Benfica.

Barcelona on tuntud oma kasvandike kõrge taseme poolest ja tänane võit näitas, et FC Barcelona esindusmeeskond võib lähiaastatel oodata noortetiimidest korralikku täiendust.

Võitjate poolel lõi täna kaks väravat Munir El Haddadi ning korra oli täpne Rodrigo Tarin. 18-aastast Barcelona noormängijat El Haddadit peetakse Barcelona üheks suuremaks tulevikulootuseks, kellele on silma peale pannud ka mitmed teised tiimid. Nii on Londoni Arsenali juhendaja Arsene Wengerit teda nimetanud juba «järgmiseks Cesc Fabregaseks».

El Haddadi pikendas hiljuti Barcelonaga lepingut 2017. aastani ning tema väljaostuklauslina on kirjas 12 miljonit eurot. Kui ta peaks jõudma aga esindusmeeskonda, siis tõuseb summa 35 miljoni euroni.

Hispaanias sündinud noormees on andnud teada, et ta on koondiste tasandil valmis esindama oma vanemate sünnimaad Marokot.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles