Fotod: Justyna Kowalczyk kukkus telekaamerate ees kokku

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justyna Kowalczyk.
Justyna Kowalczyk. Foto: SCANPIX

Pühapäeval Varssavis kavas olnud maratonil oli kohal ka suusatamise olümpiavõitja Justyna Kowalczyk, kes jagas intervjuusid ja tegi fännidega pilti. Samas ehmatas Kowalczyk kohale tulnud inimesi korralikult, kui ta kukkus intervjuud andes kokku.

Hiljem selgitas poolatar, et midagi hullu siiski lahti ei ole ning tal juhtus olema lihtsalt halb päev. Kowalczyku sõnul ei tunne ta end lihtsalt suure rahvamassi keskel hästi ning lisaks oli ta eelneval ööl halvasti maganud, kirjutab fakt.pl.

«Sellised olukorrad tekitavad minus alati stressi. Tõenäoliselt oli see ka kokku kukkumise põhjus. Ma ei kaotanud siiski teadvust,» sõnas Kowalczyk.

31-aastane Kowalczyk võitis tänavu toimunud Sotši OMil oma karjääri teise OM-kulla. Lisaks on ta kahekrodne maailmameister. Hiljuti teatas ta, et osaleb ka järgmisel aastal toimuval Faluni MMil.

Vaata fotosid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles