Video: Nadal läks Monte-Carlo turniiril tennisemängu asemel purjetama

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal (paremal).
Rafael Nadal (paremal). Foto: SCANPIX

Sel nädalal toimub Monte-Carlos iga-aastane mainekas Rolex Masters turniir, kus on kohal kõik maailma tippmängijad. Teiste hulgas on oma üheksandat Monte-Carlo võitu jahtimas ka maailma esinumber Rafael Nadal, kes leidis aga lisaks tennisemängimisele aega käia ka purjetamas.

Nadal, kes oli turniiri esimeses ringis vaba, käis kohaliku jahtklubiga purjetamas ning õppis tüürimist ja purjetamise jaoks oluliste sõlmede tegemist. «See oli suurepärane moodus, kuidas pärastlõunat nautida,» rääkis Nadal, kes on ise innukas kalamees.

«See oli minu jaoks eriline kogemuses. Olen saarelt pärit, seega on meri, purjed ja kõik merega seonduv minu jaoks oluline. Tõesti nautisin seda ja tahan öelda Tuiga meeskonnale suure tänu, nad olid minu vastu väga kenad. Ma ise ei käi väga tihti purjetamas, käin rohkem mootorpaadiga sõitmas. Hetkel pole mul purjetamiseks eriti aega, aga võib-olla tulevikus,» jättis tennisemaailma esinumber otsad lahtiseks, kas ta kavatseb veel purjetama minna.

Monte-Carlo turniiri teises ringis kohtub Nadal Teymuraz Gabashvili ning Gilles Simoni paari võitjaga. Maailma esinumber loodab kindlasti turniiri taas võita, sest aastatel 2005-2012 oli ta Monte-Carlos võitmatu. Möödunud hooajal pidi Nadal aga numbritega 2:6, 6:7(1) tunnistama Novak Djokovici paremust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles