Hamilton jagas uue etapi eel suuri lubadusi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Kolmest sõidetud vormel-1 etapist kaks võitnud Lewis Hamilton teatas sel nädalavahetusel sõidetava Shanghai etapi eel, et tahaks kolmandat korda järjest seista poodiumi esimesel astmel.

Nii Malaisias kui Bahreinis võidutsenud Hamilton teatas, et Mercedese meeskonnas on väga hea aura. «Olen praegu väga heas seisundis ja ka garaažis ringi kõndides on näha, et meeskonnas on praegu väga positiivne energia,» rääkis Hamilton.

«Viimane etapp Bahreinis oli fantastiline ja seda mitte ainult meie meeskonnale, vaid spordialale kui sellisele. Olen kindel, et see ei jää viimaseks korraks, mil sel aastal vägevat show'd näeme,» lisas Hamilton.

Hetkel üldarvestuses meeskonnakaaslase Nico Rosbergi järel teist kohta hoidev Hamilton teatas, et Mercedese meeskond on sel nädalavahetusel Shanghais toimuvaks võidusõiduks valmis ja ta loodab kolmandat korda järjest finišeerida esimesena.

«Kõik on keskendunud, et anda endast nendel esimestel sõitudel maksimum ja jätkata sama tugevalt nagu oleme hooaega alustanud. Üldiselt lähen mina ise iga kord tugevamaks, kui ma sellele rajale (Shanghai etapile- toim.) tulen ja see sobib mu sõidustiiliga üsna hästi. Eesmärk - nagu alati - on võita ja kui suudaksin sel nädalavahetusel kolmandat korda järjest seda teha, siis see oleks imeline,» rääkis Hamilton.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles