Tarvas ja Kalev/Cramo said veerandfinaalides võidud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo meeskond.
Kalev/Cramo meeskond. Foto: Margus Ansu

Eesti meeste korvpalli meistriliigas peeti täna kaks veerandfinaalmängu, milles said võidud kirja valitsev Eesti meister BC Kalev/Cramo ning Rakvere Tarvas.

Rakvere meeskond, kes oli seeriat 1:0 juhtimas, alistas võõrsil 86:72 KK Pärnu. Külalised tegid Pärnus võimsa alguse, kui võitsid esimese veerandi juba 36:16. Poolajaks oldi ees 51:33, kuid enne viimast veerandaega olid suutnud võõrustajad tulla vaid viie punkti kaugusele ja tablool oli seis 61:56. Veel veidi rohkem kui viis minutit enne mängu lõppu oli Tarvas juhtimas vaid 68:67, aga siis said Rakvere mehed oma viskemootori taas paremini käima ja nii vormistati lõpuks üsna veenev 82:76 võit.

Võitjate parimana viskas Maris Laksa 19 punkti, Silver Leppik lisas 18 ja Kristo Saage 17 silma. Pärnu poolt vastasid 15 punktiga Toomas Raadik ja Janis Vahter. Tarvas on seeriat nüüd 2:0 juhtimas, kolme võiduni peetava seeria kolmas kohtumine on kavas reedel.

Valitsev meister Kalev/Cramo alustas veerandfinaalseeriat täna, kui kodus alistati 83:68 TYCO Rapla meeskond. Cramo pani oma paremuse maksma kohtumise algusest peale: pärast esimest kümmet minutit juhiti 26:14, poolajaks 41:30 ning enne viimast veerandaega 57:50. Lõpuks vormistati seeria avamängus 15punktiline võit.

Kalevi suurimateks korviküttideks olid 20 punktiga Vlad Moldoveanu ja Gregor Arbet, Rapla poolt panustasid 13 punktiga nii Sven Kaldre, Martin Dorbek kui Dusan Sisic. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles