Barcelona alustas Euroliiga veerandfinaali veenva võiduga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona ja Istanbuli Galatasaray vaheline veerandfinaal.
Barcelona ja Istanbuli Galatasaray vaheline veerandfinaal. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas tehti täna algust veerandfinaalidega ning esimese paari esimeses kohtumises võitis Barcelona koduväljakul kindlalt 88:61 Istanbuli Galatasarayd. Teises tänases paaris alistas Madridi Real 88:71 Piraeuse Olympiacose.

Barcelona alustas koduväljakul ebakindlalt ning avaveerandi järel oldi 14:21 kaotusseisus. Poolajaks suudeti vahe peaaegu tasa mängida, ent siiski mindi puhkama seisul 33:35. Teisel poolajal kodumeeskond aga Galatasarayle enam võimalust ei jätnud: kolmandal ja neljandal veerandajal visati vastavalt 26 ja 29 punkti Istanbuli meeskonna 14 ja 12 vastu, kokkuvõttes vormistati veenev 88:61 võit.

Võitjate parimana viskas Bostjan Nachbar 19 punkti, Istanbuli meeskonna resultatiivseimaks oli 14 silmaga Carlos Arroyo.

Teises tänases mängus oli Madridi Real koduväljakul 88:71 üle Piraeuse Olympiacosest. Võitjate parimana viskas 20 punkti Rudy Fernandez, külaliste suurimaks skooritegijaks oli 18 silmaga Vassilis Spanoulis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles