Kangertil seisab täna ees oluline ettevalmistus Tour de France’iks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert. Foto: SCANPIX

Kahekordne jalgratturite mitmepäevasõidu Tour de France'i võitja Alberto Contador (Tinkoff-Saxo) tutvus esmaspäeval tänavuse võidusõidu munakivilõiguga, täna tutvuvad rajaga Astana ratturid eesotsas Vincenzo Nibaliga, seltskonda kuulub ka Tanel Kangert.

Käesoleva aasta Touri viiendal etapil (Ypres-Arenberg) tuleb ratturitel läbida 15,4 km pikkune lõik munakiviteedel, millel võib õnnestumise korral võita väärtuslikke minuteid, kuid ebaõnne korral tuleb aga suu üldvõidust puhtaks pühkida, kirjutab Spordipartner.ee.

Nibali siirdub Prantsusmaale kolmapäeva õhtul otse Tenerifel toimunud mäelaagrist ning temega liituvad Prantsusmaal tiimikaaslased Kangert, Jakob Fuglsang, Lieuwe Westra ja Andrei Grivko. Kohal on ka Astana spordidirektorid Giuseppe Martinelli ja Stefano Zanini. Klubivälise eksperdina tuleb nõustama endine Belgia profirattur Peter van Petegem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles