Ardo Kreegi koduklubi pääses Prantsusmaal poolfinaali

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek.
Ardo Kreek. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley võitis Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistlustel Arago de Sete (põhiturniiri kuues) vastu ka teise veerandfinaalmängu 3:1 (esimene mäng kodus 3:1) ja pääses poolfinaali. Eilse mängu geimid näitasid põhiturniiri kolmanda kasuks järgmisi numbreid: 25:17, 20:25, 25:22, 25:23.

Kreek aitas kesktsoonis võidule kaasa üheksa punktiga (+5), millest viis tõi ta rünnakul (71%), kolm servil ja ühe blokis. Rünnakul ei eksinud ta kordagi. Meeskonna põhilistest skoorijatest tõi Marko Ivovič 24 (+13) ja Mory Sidibe 23 (+10) punkti. Keith Pupart oli 15 (+10) punktiga Sete meeskonna resultatiivseim (rünnak 48%, kolm blokki, üks serv), kirjutab volley.ee.

Poolfinaalis (alates 26. aprillist) on Pariisi klubi vastaseks põhiturniiri teisena lõpetanud Ajaccio. Korsiklased olid veerandfinaalis üle Beauvais´ meeskonnast kahel korral 3:1. Võrreldes varasemate hooaegadega on Ajaccio tõus olnud järsk. Mulluselt kümnendalt kohalt tõusti esinelikusse, enne seda oli parimaks saavutuseks 11. koht. Nurgaründaja kohuseid täidab Ajaccios Soome koondise tugisammas Antti Siltala.

Ühtlasi kindlustas Ajaccio endale tulevaks hooajaks koha Euroopa klubide karikasarjas. Mõistagi käib sama ka Pariisi Volley kohta. Pariislastel on tänavu üks pidu selja taga – märtsis tõstsid nad pealinnas sirgetele kätele Euroopa tugevuselt teise klubisarja (CEV Cup) võitjakarika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles