Kohila pikendas peatreeneriga lepingut neljaks aastaks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila naiskond.
Kohila naiskond. Foto: volley.ee

Sel nädalavahetusel võrkpalli Eesti meistrivõistluste finaalseeriat alustav Kohila võrkpalliklubi naiskond pikendas peatreener Peeter Vahtraga lepingut neljaks järgmiseks aastaks. Kohila võib debüüthooajaga igati rahul olla, sest seni on võetud maksimum igast sarjast, kus naiskond on osalenud.

Detsembri keskpaigas krooniti Kohila Eesti karikavõitjateks, esikohaga lõpetati ka pikk ja pingeline Naiste Balti Liiga. Eesti meistrivõistlustel on Kohila finaalis vastamisi TTÜ-ga, seeria mängitakse kolme võiduni, vahendab volley.ee.

Kohila VK, tänavune meistriliiga uustulnuk, on peatreener Peeter Vahtra juhendamisel on omavahel hästi klappima saanud kogenud ja noored mängijad. Kohila naiskonnaga liitusid lisaks Peeter Vahtrale ka mitmed endised Viljandi naiskonna liikmed, kuid olulist rolli mängivad ka Kohila enda noored kasvandikud.

Võtmesõnaks ongi olnud koostöö noorte ning juba kogenud mängijate vahel, edu võtmena on peatreener suutnud naiskonna panna ühte jalga käima. Aprillis allkirjastas klubi juhatus Peeter Vahtraga töölepingu, mis tähendab ka Eesti rahvusnaiskonna peatreeneri Vahtra jaks nelja järgnevat hooaega Kohila naiskonna peatreenerina. Väikese koormusega asub Vahtra uuest hooajast ka klubi noortetreeneriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles