Ferrari andis alla: meie eesmärk on olla paremuselt teine meeskond

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pat Fry (vasakul).
Pat Fry (vasakul). Foto: SCANPIX

Paar päeva tagasi vahetas probleemide küüsis olev Ferrari vormel-1 meeskond välja oma senise tiimipealiku Stefano Domenicali, nüüd andis tiimi peainsener mõista, et tiitlist enam ei mõelda.

Ferraril pole sel hooajal hästi läinud, ei Kimi Räikkönen ega Fernando Alonso pole seni ühelgi etapil poodiumile tõusnud.  Seni on Ferrari kolmelt etapilt kogunud tiimina vaid 33 punkti, samas kui heas hoos Mercedesel on koos 111 punkti.

Nüüd sõnas tiimi peainsner Pat Fry, et Ferrari esmane eesmärk on sel hooajal olla paremuselt teine meeskond. «Hetkel on meie peamine eesmärk saada sarja paremuselt teiseks meeskonnaks,» sõnas Fry Hispaania meedia vahendusel.

«Püüame oma vormeli puudujääke kõrvaldada ja teeme selle nimel kõvasti tööd, et parematele tiimidele kannale astuda. Peame arendama pea kõiki külgi - alates aerodünaamikast kuni vedrustuseni. Mercedesel on praegu teiste tiimide ees suur edumaa,» lisas Fry. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles