Kullamäe: hea, et ka noored said play-offi mängus palju minuteid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Rock alistas Eesti korvpalli meistriliiga veerandfinaali avakohtumises Valga 82:57. Rocki peatreener Gert Kullamäe oli rahul, et sai noortele vajalikke play-offide kogemusi anda.

«Saime kohe alguses korralikult minema ja poolajaks oli kogu mäng meie kontrolli all,» kommenteeris Kullamäe mängu.

«Kokkuvõttes on hea, et ka noored mehed said play-off mängus palju minuteid ja võtsime avamängus kindla võidu,» lisas Kullamäe.

 

TÜ spordihoones peetud kohtumist jälgis kodumeeskonna pingilt vigastatud Augustas Peciukevicius ning puhkepäeva saanud Marek Doronin. Pärast seitset mänguminuti juhiti kohtumist 17:2 ning esimene veerandaeg võideti 22:8. Teisel veerandajal suutsid valgalased küll sammu pidada ja kolmekordistasid oma avaveerandaja punktisaagi, aga poolajaks oli vahe ikkagi korralik – 46:30 Rockile.

Lisaks tänavariietes meestele andis peatreener puhkepäeva ka Gert Dorbekule, kes küll soojenduse kaasa tegi, aga mänguminuteid kirja ei saanud. Kolmanda veerandaja võitis Rock seitsme punktiga ja enne viimast neljandikku oli seis 68:45. Viimased kümme mänguminutit olid suures plaanis skoori vormistamine ja nii kirjutati 1/4-finaalide avamängu lõppnumbriteks 82:57 võit Rockile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles