El Clasico: Gareth Bale’i võimas soolovärav tõi Madridi Realile karikavõidu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karikafinaalis võiduvärava löönud Gareth Bale tähistab Barcelona fännide ees, kels demonstreerivad ilmekalt oma arvamust.
Karikafinaalis võiduvärava löönud Gareth Bale tähistab Barcelona fännide ees, kels demonstreerivad ilmekalt oma arvamust. Foto: SCANPIX

Hispaania karikavõitjaks krooniti tänavu Madridi Reali jalgpalliklubi, kes alistas Valencias toimunud finaalis 2:1 FC Barcelona.

Ilma vigastust raviva Cristiano Ronaldota mänginud Real asus kohtumist 11. minutil Angel di Maria tabamusest juhtima. Barcelona jõudis viigini 68. minutil, kui nurgalöögi järel suunas peaga palli väravasse Marc Bartra.

Kohtumise saatuse otsustas 85. minutil suvel suure raha eest Reali toodud Gareth Bale, kes sai oma väljakupoolel palli, näitas Bartrale kiirusega koha kätte ja saatis mänguvahendi väravasse. 89. minutil oli Barcelona suvisel suurostul Neymaril võimalik kohtumise seis viigistada, kuid tema löök tabas posti.

Barcelonale oli see nüüd kolmandaks kaotuseks järjest. Eelmisel kolmapäeval jäid nad Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumises 0:1 alla Madridi Atleticole, laupäeval kaotati Hispaania liigas aga 0:1 Granadale.

Real on nüüd Hispaania karikavõitjaks kroonitud 19 korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles