Kerge ehmatuse üle elanud Nadal jätkas vägevat võiduseeriat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Tennise maailma esireket Rafael Nadal sai Monte Carlo turniiri teises ringis üle krobelisest algusest, alistas Teymuraz Gabashvili 6:4, 6:1 ja jõudis lõpuks kindlalt kolmandasse ringi.

Nadal loovutas maailma edetabelis 58. kohal olevale Gabashvilile mängu alguses oma servigeimi, kuid murdis esimese seti keskel omakorda venelase servi ning teine sett oli juba puhas hispaanlase jõudemonstratsioon. Kolmandas ringis kohtub Nadal itaallase Andreas Seppiga (ATP 35.).

Nadal on nüüd võitnud saviliivaväljakutel järjest 29 kohtumist. Monte Carlo turniiril on hispaanlane pidanud 51 kohtumist ja võitnud neist 49. Kaheksa aastat järjest seda turniiri valitsenud Nadal jäi mullu finaalis alla Novak Djokovicile.

Kindlalt pääses edasi ka kunagine esireket, praegu maailma edetabelis neljandal real olev šveitslane Roger Federer, kes sai vähem kui tunniga 6:1, 6:2 jagu tšehhist Radek Stepanekist (ATP 41.) ning kohtub kolmandas ringis järgmise tšehhi Lukas Rosoliga (ATP 47.). Aasta algul Austraalia lahtised võitnud maailma kolmas reket Stanislas Wawrinka jätkas samuti muljetavaldavalt, saades 6:0, 6:2 jagu Marin Cilicist (ATP 27.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles