Neinar Seli lubab preemiaraha

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neinar Seli
Neinar Seli Foto: Peeter Langovits / Postimees

Kui seni maksis tublide tulemuste eest preemiat valitsus, siis tänavusest Eesti Olümpiakomitee. EOK president Neinar Seli kinnitas, et Katrina Lehis ja ta treener saavad kindlasti juunioride MMi kulla eest ettenähtud preemia.

«EOK võttis premeerimise lihtsalt enda õlule, saades selleks riigilt 200 000 eurot. Seni on olnud vaid sissetulek, nüüd õnneks ka väljaminek,» selgitas Seli ja lisas, et asi viibib pisut. «Spordiseadusesse tuleb teha kosmeetiline täiendus, mis vabastab preemia maksudest. Niipea kui seadus muudetud, kanname Lehise pangaarvele 9500 eurot ning treener Helen Nelis-Naukasele pool sellest summast.»

Nelis kinnitas, et naisvehklejad on EOK erilise pilgu all ning neid hätta ei jäeta. «Loodame epeenaiskonnalt mitte ainut pääsu Rio de Janeiro olümpiale, vaid enamatki. Toetame neid igati, sest rõõm on kasta puud, mis ise kasvab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles