RAJU 13 kaart muutus: Sten Anslan sai uue vastase

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Anslan.
Sten Anslan. Foto: MMA Raju

Sel nädalavahetusel toimuva Eesti suurima võitluspordisündmuse RAJU 13 võitluskaardil toimus viimase hetke muudatus. Sten Anslani (5-1-1) uueks vastaseks Rajul on lätlane Nikolai Karpatšev (3-0).

Sten Anslan on varasemalt Rajul võistelnud kolmel korral ning neist kahel võitnud vastast alistusega. Märtsis toimunud sportliku vabavõitluse amatöörvõistlusel 3D Liiga Anslan oma matši nokaudiga, mis hinnati võistluse parimaks. Tema lätlasest vastane Karpatšev on tugev püstivõitleja, kes on võitnud kõik oma senised amatöörmatšid. Samuti on tal ette näidata K-1 tiitel Riia meistrivõistlustelt ja kogemus kahest MMA profimatšist, millest mõlemas on ta pidanud vastu võtma kaotuse. Anslani ja Karpatševi amatöörmatš toimub kuni 83,9 kg kaalukategoorias.

Eestis saab sportlikku vabavõitlust näha 19. aprillil Tallinnas Saku Suurhallis, kus toimub Eesti sportliku vabavõitluse liiga võistlus RAJU 13. Pileteid sündmusele on võimalik osta Piletilevist.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. See on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse ja judo – ning teised kahevõitlusalad. Raju on Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles