Schumacheri perekonnale anti vormelilegendi asjad tagasi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Saksamaa väljaanne Bild vahendas infot, mille järgi anti Michael Schumacheri perekonnale lõpuks tagasi asjad, mida kasutati vormelilegendi suusaõnnetuse uurimiseks.

Uurijad lõpetasid 29. detsembril Schumacheriga toimunud suusaõnnetuse uurimise juba mõnda aega tagasi, ent BIldi väitel sai seitsmekordse maailmameistri perekond asitõenditena ära võetud asjad tagasi alles nüüd.

Väidetavalt sai Schumacheri perekond tagasi nii puruks läinud kiivri kui ka seljatoe, mida vormelilegend kukkudes kandis. Politsei kasutas neid asitõendid välja selgitamaks, kas Schumacheriga juhtunu oli kellegi süü või oli tegemist õnnetu juhusega. Uurimise lõpus teatati, et õnnetuses kedagi süüdistada pole.

Seitsmekordset vormel-1 sarja maailmameistrit äratatakse endiselt koomast ja tema mänedžeri Sabine Kehmi viimaste sõnade kohaselt on olukord teel paremuse poole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles