Hülkenberg rääkis F1 sarja sõitjate võimalikust streigist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Hülkenberg.
Nico Hülkenberg. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas Force India meeskonnas sõitev Nico Hülkenberg rääkis maksmata jäänud palkadest ning nentis, et F1 sõitjate streik oleks ilmselt ebatõenäoline.

Eelmisel hooajal said avalikuks rahaprobleemid vormel-1 sarjas ning selgus, et mitmed meeskonnad on raskustes oma sõitjatele palkade maksmisega. Kõige ilmekamaks näiteks oli ilmselt Lotuse sõitja Kimi Räikkönen, keda palga hilinemine pahandas ning nii võttis soomlane vastu Ferrari pakkumise.

Räikkönen polnud aga ainuke sõitja, kellel rahad saamata jäid ning Sky Sportsi andmetel on Hülkenberg üks sõitjatest, kes on siiani ootamas palka nii endistelt kui praegustelt tööandjatelt. Saksmaa meedia asus selliste juttude peale spekuleerima, kas kuninglikku võidusõidusarja võib ees oodata sõitjate streik, ent Force India tiimi mees Hülkenberg lükkas sellised oletused ümber.

«See (palkade maksmata jätmine- toim.) ei ole midagi, mis meile meeldiks, ning pole hea, et selline asi ilmneb motospordi tipus, aga proovime selle probleemiga tegeleda,» rääkis Hülkenberg.

«Jah, oleme rääkinud sellest teemast ja tahame, et meetmed kasutusele võetakse, aga streik ei ole lahendus,» lisas Hülkenberg, et praeguse tööandjaga tal probleeme pole, aga küll on rahad saamata eelmisest tiimist ehk Sauberist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles