Suarez rahustas Liverpooli fänne

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliliigas Liverpooli meeskonnas mängiv ründeäss Luis Suarez kommenteeris Eurospordi vahendusel, et kuigi tiimi fännid võivad juba olla elevil võimalusest, et Liverpool tuleb sel aastal liiga meistriks, peaksid poolehoidjad hetkel hoidma siiski külma närvi.

«Toetajate jaoks on normaalne olla elevil ja arutada meie tiitlivõimalusi,» rääkis Suarez, kes on sel hooajal löönud liigas 29 väravat. «Kui olen oma perega väljas ostlemas, siis jooksen kokku fännidega, kes mainivad seda mulle. Ütlen neile, et tuleks rahulik olla ja mitte muretseda. Me anname endast parima,» lisas Uruguay koondislane.

Suarez lisas, et püüab võimalikult palju liiga varasest tiitlijutust ja ennustamisest eemal püsida. «Arvan, et mängijate jaoks on parem, kui me ei lasku sellistesse vestlustesse. Isiklikult usun, et kui ma ei vaata televiisorit, kuula raadiot ega loe meie kohta internetist uudiseid, on see parem. Tean ise ka, milline olukord on,» rääkis Suarez.

Liverpool on hetkel liigatabelit juhtimas, neil on 34 mänguga koos 77 punkti. Teisel kohal oleval Chelseal on peetud samuti 34 mängu ning nende arvel on 75 punkti, ühe kohtumise vähem pidanud Manchester City kontos on 71 silma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles