Prikamje kaotas veerandfinaalis teist korda, Venno panus jäi väikeseks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno rünnakul.
Oliver Venno rünnakul. Foto: lokovolley.ru

Venemaa võrkpalli meistrivõistluste veerandfinaalmängudest on peetud kaks vooru ning Eesti koondislase Oliver Venno koduklubi kaotas ka teist korda Moskva Dünamole.

Permi Prikamje üritused Moskvas geimivõiduni jõuda ebaõnnestusid. Teisipäeval kaotas Permi meeskond Dünamole 22:25, 12:25 ja 20:25, eile 16:25, 14:25 ja 15:25. Venno esimeses kohtumises punkte ei toonud, mängides üksnes teises geimis. Eile oli ta algkoosseisus, lüües viiest tõstest punktiks kaks, teises ja kolmandas geimis ta mängust enam osa ei võtnud. Kahe mängu peale oli resultatiivseim (14 + 13 p) Deniss Birjukov (Dünamo), vahendas volley.ee.

Prikamje treener Vladimir Vikulov lubas (volley.ru) maksimaalselt üritada, et järgmine kokkusaamine koduväljakul paremini välja kukuks: «Püüame selleks kõik teha. Mis koduväljak? Me vaid võistleme seal, treeningud toimuvad teises saalis.»

Põhiturniiri kolmandana (19 võitu 22-st mängust) lõpetanud Moskva Dünamo treener Juri Maritšev tunnistas, et oli pisut ärevil: «Võitsime põhiturniiril Prikamjet ühes mängus vaid 3:2 ja kartsin nüüd natuke. Aga me siiski võitsime, sest mängijad tegutsesid hästi. Arvan, et Prikamje üritab revanši võtta Permis, peame selleks valmis olema.»

Kolmandat korda kohtutakse 19. aprillilm veerandfinaalseeria võiduks on vaja kolme võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles