Real sai kodus teistkordselt tiitlikaitsjast jagu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Real Madrid ja Rudy Fernandez (palliga) kerkisid ka veerandfinaali teises mängus Pireuse Olympiakosest kõrgemale.
Real Madrid ja Rudy Fernandez (palliga) kerkisid ka veerandfinaali teises mängus Pireuse Olympiakosest kõrgemale. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas tegi suure sammu Final Fouri suunas Madridi Real, alistades teistkordselt tiitlikaitsja Pireuse Olympiakose ja asudes kolme võiduni peetavat veerandfinaalseeriat 2:0 juhtima.

Reali 82:77 võit oli kindlam kui lõppskoor näitab, sest Olympiakost hoiti peaegu terve teise poolaja jooksul turvaliselt umbes kümne punkti kaugusel. Alles minut enne lõppu vähendas Kreeka klubi vahe neljale punktile, kuid enamat ei suudetud. Ioanis Bourousis tõi Realil 19 punkti ja võttis 10 lauapalli, Rudy Fernandez lisas 15 ja Nikola Mirotic 14 punkti.

Olympiakose parim oli 18 punkti ja viie lauapalliga Vasilis Spanoulis, Matthew Lojeski arvele jäi 13 punkti. Realil on võimalik seeria lõpetada juba esmaspäeval Kreekas, vajadusel peetakse ka neljas mäng Olympiakose kodusaalis ning otsustav viies kohtumine taas Reali koduväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles