Barcelona õuduste nädala must lõpp: kaks põhimeest vigastatud

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona ründaja Neymari klubihooaeg võib halvemal juhul läbi olla.
Barcelona ründaja Neymari klubihooaeg võib halvemal juhul läbi olla. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskonna jaoks on viimased kümmekond päeva olnud kui süngemast süngem õudusunenägu – Meistrite liigas langeti konkurentsist, Hispaania karikafinaalis kaotati Madridi Realile, koduliigas Granadalt saadud šokk-kaotus kahandas tublisti võimalusi tiitli eest võidelda ning tagatipuks määras UEFA klubile suveks mängijate ostmise keelu.

Nüüd sai meeskond aga veel ühe valusa hoobi, sest Barcelona kodulehekülje teatel jäävad põhimehed Jordi Alba ja Neymar koguni kuuks ajaks väljakult kõrvale. Äärekaitsjat Albat vaevab vasaku reielihase venitus, ründaja Neymari jalale on aga tekkinud paistetus, kust tohtrid peavad vedelikku välja võtma.

Kui mõlemad mehed plaanipäraselt paranevad, peaksid nad Barcelona teatel siiski olema mänguvalmis hooaja viimaseks liigavooruks, kus Barcelona kohtub Madridi Atleticoga. Hetkeseisuga võib see mäng olla heitluses liigatiitlile otsustav, sest praegu on Atletico tabeliliider ning Madridi Real jääb neist maha kolme punktiga. Barcelona kaotab viis vooru enne hooaja lõppu Atleticole nelja punktiga.

Järgmise liigakohtumise peab Barcelona pühapäeval tabelis neljandat kohta hoidva Athletic Bilbao vastu. Sellest mängust ei pruugi osa võtta ka keskkaitsja Marc Bartra, kes tegi eilses karikafinaalis viga reielihasele.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles