Barcelona küttis Galatasarayle teist korda Türgi sauna

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Galatasaray (palliga Ender Arslan) on mõlemas veerandfinaalmängus Barcelona vastu hätta jäänud.
Galatasaray (palliga Ender Arslan) on mõlemas veerandfinaalmängus Barcelona vastu hätta jäänud. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas on Final Fourist võidu kaugusel lisaks Madridi Realile ka teineHispaania suurklubi Barcelona, kes alistas teistkordselt ülisuurelt Istanbuli Galatasaray Liv Hospitali. Väljakuperemeeste võidunumbriteks märgiti 84:63.

Ka esimese mängu võitis Barcelona kodus suurelt 88:61. Seekord tehti kõik sisuliselt selgeks juba esimese veerandajaga, mil Barcelona lubas Galatasarayl visata vaid kaheksa punkti enda 21 vastu. Lõpuks oli Barcelona suurim punktikoguja Brad Oleson 14 silmaga,  Alex Abrines lisas 13 ja Marcelo Huertas 12 punkti. Ante Tomic viskas 11 punkti ja võttis 8 lauapalli.

Käe said valgeks 11 Barcelona meest, ainsana jäi nullile kõigest viis minutit mänginud ja ülejäänud mängu jooksul vigastuse tõttu pingil istunud Juan Carlos Navarro. Galatasaray poolel oli resultatiivseim Henry Domercant, kelle arvele kanti 11 punkti. Ender Arslan lisas 10 punkti ja seitse korvisöötu. Kolmas mäng, mis võib jääda seeria viimaseks, peetakse pühapäeval Istanbulis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles