Kas Tarvas kindlustab koha poolfinaalis?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki ja Valga Maks & Moorits esimene veerandfinaalkohtumine 16. aprillil, mille Rock võitis tulemusega 82:57.
Tartu Rocki ja Valga Maks & Moorits esimene veerandfinaalkohtumine 16. aprillil, mille Rock võitis tulemusega 82:57. Foto: Rein Murakas

Korvpalli Eesti meistriliigas jätkatakse täna õhtul veerandfinaalidega, kui Rakvere Tarvas on võõrustamas Korvpalliklubi Pärnut. Samuti jätkavad play-off seeriaga Valga/Maks & Moorits ning TÜ/Rock, selle paari teine omavaheline mäng on täna kell 17:00 Valga spordihoones.

Rakvere Tarvas – KK Pärnu (seeria seis 2-0)
Pärnakad alustasid avamängu võõral väljakul hästi, kuid seejärel nende mäng lagunes, mille kasutas kohe ära Rakvere. Andres Sõbra hoolealused tegid 19:0 vahespurdi spurdi ning võttis lõpuks mängu võidu 33 punktiga, vahendab basket.ee.

Omavahelises teises kohtumises läksid asjad vastupidi – Rakvere sai kiirelt juhtohjad enda kätte. Siiski teisel poolajal pärnakad toibusid ning vahe oli hetkeks vaid mõnepunktiline. Kohtumise lõppedes olid aga tablool kindlad Tarva edunumbrid 86:72.

Valga/Maks & Moorits – TÜ/Rock (seeria seis 0-1)
Esimene veerandfinaalkohtumine möödus turniiritabelis paremal positsioonil asuva meeskonna ehk Rocki juhtimisel. Tartlased haarasid kiirelt initsiatiivi, pannes oma paremuse maksma juba esimese kümne minutiga. Kohtumise lõppedes olid Rocki edunumbrid 82:57.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles