TTÜ lõpetas üliõpilasliiga kuuenda kohaga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ korvpallimeeskonna mängijad (punases).
TTÜ korvpallimeeskonna mängijad (punases). Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Rahvusvahelise üliõpilasliiga ISBL mullusel debüüthooajal kodusel finaalturniiril kulla koju jätnud Tallinna Tehnikaülikooli meeskond pidi tänavu leppima kuuenda kohaga.

Kaasanis kaheksa meeskonna osavõtul toimuva Final8 turniiril pidi TTÜ tunnistama veerandfinaalis Belgradi Ülikooli 2-punktilist paremust. Eile võideti Vene Õigusakadeemiat, kuid tänases 5.-6. koha mängus jäädi 58:75 alla Buckinghshire University meeskonnale, vahendab basket.ee.

Inglased kallutasid mängu enda kasuks teisesl veeradnil, mille võitsid 22:12 ning saavutasid poolaja pausiks 9-punktilise eduseisu. Teisel poolajal olid britid samuti resultatiivsemad ning võtsid mänguvõiduga ka viienda koha.

TTÜ poolt viskasid täna Joonas Järveläinen 20 ning Andrew Arnold 15 punkti. Buckinhamshire'i ülikooli meeskonna resultatiivseim oli Nicolas Frir 29 punktiga.

ISBL-i pronksimängus kohtuvad Läti Ülikool ja Kaasani Tehnikaülikool, tänavuse hooaja meistri selgitavad Belgradi Ülikool ja Moskva Riiklik Kehakultuuri Akadeemia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles