Video: Intervjuu RAJU 13 peamatšis osaleva Saulius Buciusega

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saulius Bucius.
Saulius Bucius. Foto: MMA Raju

Täna saabuvad Tallinnasse homsel Eesti sportliku vabavõitluse liiga RAJU 13 sündmusel võistlevad välissportlased Lätist, Leedust ja Venemaalt. Intervjuud Henri Hiiemäe (5-2) vastu mineva leeduka Saulius Buciusega (9-9-1) saab vaadata Raju videoblogist.

Saulius Bucius on plahvatuslik sportlane, kelle tugevaim distants on maasvõitlus – tema 9 võidust seitse on tulnud läbi alistuse, üks läbi nokaudi ja üks kohtunike otsusega. Henri Hiiemäe on eelkõige tuntud püstivõitlejana, kes üle-eelmisel Rajul nokautis oma vastase 35 sekundiga. Seega on tegu klassikalise lööja-maadleja vastasseisuga. Matš toimub kuni 65,8 kg kaalukategoorias.

Sportlik vabavõitlus ehk MMA on kahevõitlusala, mille eesmärgiks on selgitada sportlikus keskkonnas välja parim võitleja. See on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala – poksi, maadluse ja judo – ning teised kahevõitlusalad. Raju on Eesti Sportliku Vabavõitluse Liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles