Kummaline otsus: Armstrongi meeskond ei pääse Vueltale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lance Armstrong
Lance Armstrong Foto: SCANPIX

Jalgrattur Lance Armstrong pahandas rattamaailma ühe suurima velotuuri Vuelta korraldajatega, kuna need jätsid osalevate meeskondade nimekirjast välja Armstrongi tiimi RadioShacki.

Tuuri korraldajad avaldasid eile nimekirja 22 tiimist, kes tänavusele tuurile starti pääsevad, Armstrongi loodud RadioShack aga nende sekka ei mahtunud, vahendab Reuters.

«Ma pole üksnes üllatunud, olen sõnatu,» tunnistas RadioShacki mänedžer Johan Bruyneel. «Ma ei saa aru, millest selline otsus, seetõttu ei suuda ma ka sellega leppida.»

«Algselt mõtlesin, et äkki see on viga ja helistasin võistluse direktorile Javier Guillenile, et tema selgitust saada,» jätkas Bruyneel. «Ta ütles, et teiste tiimide sportlik tase on meie omast parem. Pidin paluma, et ta kordaks oma sõnu, sest ma lihtsalt ei suutnud uskuda, mida kuulsin: meie meeskond pole piisavalt hea!»

Kuigi Armstrong ise ei plaaninud Vueltal startida, kavatsesid seal kaasa teha kahel korral Vueltal esikolmikusse jõudnud Levi Leipheimer ning eelmisel nädalal Criterium du Dauphine’i võitnud Janez Brajkovic.

Tänavune Vuelta algab 28. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles