Postimehe otsepilt: Flora alistas kindlalt Tallinna Kalevi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora mängijad.
FC Flora mängijad. Foto: Peeter Langovits

Eesti jalgpalli meistriliiga kaheksandas voorus alistas FC Flora võõrsil Tallinna Kalevi 4:1. Selle võiduga kerkis Flora koos Nõmme Kalju ja Sillamäe Kaleviga liigatabeli tippu.

Kalev pääses kohtumist 21. minutil üllatuslikult juhtima, kui Flora poolt saatis palli oma väravasse Taavi Rähn. 29. minutil tõi aga Rauno Alliku kirrünnaku järel tabloole viiginumbrid ning 45. minutil viis Sander Post Flora 2:1 juhtima. Alliku lisas ka 52. minutil ja 69. minutil väravad ning sellega vormistatigi 4:1 lõppseis.

Liigatabelit juhib jätkuvalt täna kodus Nõmme Kaljule 0:3 alla jäänud ja hooaja esimese kaotuse saanud Sillamäe Kalev 17 punktiga, ent 17 punkti on nüüd koos ka nii Floral kui Kaljul. Tiitlikaitsja Tallinna Levadia on 15 punktiga neljas ja FC Infonet 14 punktiga viies.

Enne mängu:

Pärast suurt kaotust Tartu Tammekale on Tallinna Kalev hakanud tuure koguma. Paide Linnameeskonnaga mängiti 1:1 viiki ning eelmisel nädalal näidati võõrsil Nõmme Kalju vastu sisu, kaotades tiitlipretendentidele napilt 1:2. Flora on viimasest kahest mängust saanud juurde neli punkti. Viimati alistati Narva Trans 1:0, värava lõi Taavi Rähn.

Kalevi abitreener Daniel Meijel: «Flora on oma mängult raskem vastane kui mõni tabelis samal tasemel olev sats. Tuleb nende võimalikud käigud kinni panna, ise distsiplineeritult tegutseda ja seekord kõige tähtsam on vast tahe võidelda.»

Aleksei Naariste: «Esimene mäng murul ja väljak väga hea ei ole. Tuleb palju võitlust ja üritame võita selle mängu.»

Flora peatreener Norbert Hurt: «Sellest on palju räägitud, et iga meeskond on oma nüanssidega tugev ja ühel hetkel võib olla meil halb päev ja nendel hea päev. Jalgpallis on alati palju detaile, mis võivad mänge mõjutada, aga meie ülesanne on alati maksimaalselt keskenduda, teha omad korrektuurid eelmistest mängudest ja kindlasti vaadata, mis on vastase tugevad ja nõrgad kohad. Laupäevaks oleme täielikult valmis.»

Ründaja Martin Kase: «Kalev on noor meeskond ja tahet neil on. Eks kokkumäng on veel selline krobeline ja nad koguvad alles vormi. Peame olema kannatlikud ja ootama oma võimalusi, need ilusti realiseerima – siis on kõik okei ning kolm punkti meie.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles