Kohila asus finaalseeriat juhtima

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Scapix

Täna alguse saanud Eesti naiste meistrivõistluste finaalseeria esimeses mängus alistas Kohila VK kodusaalis tulemusega 3:1 TTÜ.

Mängu avageim kuulus napilt 25:23 tudenginaiskonnale, kuid kolm järgnevat juba selge vahega Kohilale. Kohila suurim relv, efektiivne palling, toimis ka täna suurepäraselt - võitjad lõid 13 ässa ja hoidsid TTÜ vastuvõtu 41,6% peal. Võitjate ülekaal väljendus mängu kokkuvõtte selgekt ka blokis (13-6) ja rünnakul (42%-29%), vahendas volley.ee.

Suurepärase mängu tegi esimeses finaalis Nette Peit, kes tõi võitjatele +17 efektiivsuse juures 23 punkti. Merilin Salben toetas Kohila naiskonda 16 (+12) ja Mari-Liis Graumann 11 punktiga. Kaotajate poolel ei jõudnud kahekohalise punktisummani keegi, 8 silmaga olid resultatiivsemad Dorit Heinastu ja Mari Loorman.

Naiskonnad on teistkordselt vastamisi juba homme kell 13:00 TTÜ spordihoones, homme saab alguse ka pronksiseeria, kui Famila/Võru VK võõrustab kell 12 algavas mängus Tartu Ülikool/Eedenit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles