Sunderland võttis Chelsea vastu üllatusvõidu ja lõpetas Mourinho võimsa seeria

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea ja Sunderlandi vaheline kohtumine.
Chelsea ja Sunderlandi vaheline kohtumine. Foto: SCANPIX

Inglismaa kõrgliiga 35. mängude vooru laupäevases viimases kohtumises sai liiga teine meeskond Chelsea üllatuskaotuse 1:2 tabeli punaselt laternalt Sunderlandilt.

Kõik algas ilma haiguse käes vaevelnud põhiväravavaht Petr Cechita mänginud Chelsea jaoks hästi ja juba 12. minutil mindi Samuel Eto'o tabamusest ette. Peagi jätkus aga hiljuti Leeds Unitedist laenult Sunderlandi naasnud Connor Wickhami ilus muinasjutt, kui ta viigistas 18. mänguminutil seisu, vahendas Soccernet.ee.

Kohtumise lõpp oli aga Liverpoolist Sunderlandis laenul oleva Fabio Borini show: mees viigistas penaltist 82. minutil seisu ja lõpetas sellega Chelsea lootsi Jose Mourinho uskumatu seeria klubi eesotsas, see oli tema esimene kaotus pärast 77 kodumängu.

Borini tegi sellega oma tegelikule koduklubile ülisuure kingituse, sest homse võidu korral läheks Liverpool kolm mängu enne hooaja lõppu tabeli etteotsa juba viiepunktise eduga Chelsea ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles