Monte-Carlo turniiri poolfinaalis kaotanud Djokovic teeb võistluspausi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: SCANPIX

Monte-Carlo tenniseturniiril langes mullune võitja Novak Djokovic konkurentsist poolfinaalis, kui kaotas endisele esinumbrile Roger Federerile. Djokovic tunnistas pärast mängu, et on hädas randmevigastusega ja peab määramata ajaks tegema võistluspausi.

Djokovic (ATP 2.) kohtus poolfinaalis maailma neljanda reketi Federeriga ja pidi tunnistama šveitslase 5:7, 2:6 paremust. Juba mängu ajal oli näha, et serblast vaevab käevigastus, mida Djokovic pärast kohtumise lõppu ka tunnistas.

«Hea on see, et ma ei vaja lõikust,» rääkis Djokovic. «Mul ei ole rebendit ega midagi sellist. Lähen täna (eile- toim.) arsti juurde ja siis homme (täna- toim.) tehakse mulle järjekordne magnetuuring, et näha, kas midagi on muutunud viimase seitsme päeva jooksul, kui viimati uuringus käisin.»

Maailma teine reket lisas, et kavatseb tennisemängimisest nüüd veidike puhata ja terveneda. «Praegu ma lihtsalt puhkan. Tennist ei saa ma mõnda aega mängida. Kui kaua, seda ma ei tea. See ei ole enam minu teha, kuid kavatsen puhata ja siis vaadata, kas saan 100%liselt paranetud. Siis tulen tagasi tenniseväljakule,» rääkis Djokovic.

Monte-Carlo turniiri finaalis on Djokovici alistanud Federeri vastaseks Stanislas Wawrinka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles