Pacers sai play-offi avalahingus üllatava kaotuse, Clippers jäi alla Golden State Warriorsile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indiana Pacersi ja Atlanta Hawksi vaheline mäng.
Indiana Pacersi ja Atlanta Hawksi vaheline mäng. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA tehti möödunud ööl algust play-offidega ja kavas oli neli esimest kohtumist.

Põhihooajal head minekut näidanud Indiana Pacers pidi seisuga 93:101 tunnistama Atlanta Hawksi paremust. Võitjate parimana viskas Jeff Teague 28 punkti, kaotajate poolt panustas Paul George 28 punkti ja 10 lauapalliga.

Los Angeles Clippers jäi samal ajal kodus 105:109 alla Golden State Warriorsile. Võitjate poolt sai Klay Thomson kirja 22 silma, Clippersi poolt vastas Chris Paul 28 punktiga.

Kodusaalis ei suutnud oma eelist ära kasutada ka Toronto Raptors, kes kaotas 87:94 Brooklyn Netsile. Seeriat juhtima läinud Netsi suurimateks korviküttideks olid 24 punktiga Joe Johnson ja Deron Williams, Raptorsi resultatiivseimaks oli 22 silma visanud Kyle Lowry.

Neljandas eilses mängus sai Oklahoma City Thunder 100:86 jagu Memphis Grizzliesest. OKC eest viskas Kevin Durant 22 punkti, Grizzliese suurimaks korvikütiks oli 21 punkti ning 11 lauapalliga panustanud Zach Randolph.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles