Pahane Mourinho sõimas kohtunikke

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Eile Inglise jalgpalliliigas Sunderlandile 1:2 kaotanud ja sellega väärtuslikke punkte ära andnud Chelsea peatreener Jose Mourinho oli pärast mängu äärmiselt pahane ja andis sellest teada kriitikaga kohtunike aadressil.

Tabelitipu tihedas konkurentsis hoiab Chelsea 35 mängu järel 75 punktiga teist kohta, esikohal on ühe kohtumise vähem pidanud Liverpool 77 punktiga ning kolmandal kohal jätkab 33 matši pidanud Manchester City, kelle arvel on 71 punkti. Tiitlikursil püsimiseks oleks Chelsea eile hädasti võidupunkte vajanud, ent seisul 1:1 määras kohtunik Mike Dean Sunderlandile penalti, mille realiseerimise järel läksid külalised 2:1 juhtima ja võtsid magusa võidu.

Chelsea peatreener Jose Mourinho oli mängu järel pahane ning võttis juhtunu kokku nelja punktiga.

«Esiteks tahaksin õnnitleda oma mängijaid, sest nad tegid kõik, mis võimalik. Nad võitlesid ja mängisid esimesest kuni viimase sekundini,» alustas Mourinho oma hoolelauste kiitmisega.

«Teiseks tahaksin õnnitleda Sunderlandi. Ei loe, kuidas või miks või millisel viisil nad võitsid, aga nad siiski võitsid. Nad said kolm võidupunkti ja väga fantastilised kolm punkti nende jaoks. Kolmandaks tahaksin õnnitleda kohtunik Mike Deani. Arvan, et tema tänane esitus oli uskumatu ja kui kohtunik teeb uskumatu esituse, siis on aus, et peatreenerid kiidaksid neid. Ta tuli siia ühe eesmärgiga - teha fantastiline esitus - ja seda ta ka tegi. Neljandaks leian, et oleks aus õnnitleda ka Mike Riley't (kohtunike boss- toim.), sest tema on kohtunike juhendaja ja on fantastiline, mida kõik sel hooajal teevad. Eriti just viimasel paaril kuul ja eriti matšides, mis puudutavad võistkondi, kes on tiitli eest heitlemas. See on tõeliselt fantastiline,» kritiseeris Mourinho vilemehi talle omasel sarkastilisel moel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles