McLaren kaebab Red Bulli meeskonna kohtusse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bulli meeskonna mehaanikud Daniel Ricciardo autoga.
Red Bulli meeskonna mehaanikud Daniel Ricciardo autoga. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõitev McLareni meeskond plaanib kohtusse anda Red Bulli tiimi, sest viimased palkasid oma ridadesse McLareniga lepingu sõlminud aerodünaamika juhi Dan Fallowsi.

Autospordi andmetel väidab McLaren, et neil on endiselt Fallowsiga kehtiv leping, kuigi Red Bull andis möödunud nädalal teada, et aerodünaamik asub tööle nende ridades.

McLaren pidas nädala jooksul advokaatidega nõu ja otsustas olukorra lahendamiseks pöörduda kohtusse, sest firma tegevjuhi Ron Dennise sõnul ei olnud neil teist võimalust. «Kahjuks tundub hetkel tõenäoline, et McLarenil ei ole muud võimalust, kui pöörduda Red Bulli kaasusega ülemkohtusse, kus seatakse tõsise kahtluse alla selle meeskonna ausus ja ausa mängu reeglitest arusaamine,» rääkis Dennis.

McLareni tegevjuht lisas, et nad sõlmisid Fallowsiga lepingu möödunud aasta septembris ja aeurodünaamika juht pidi tööle hakkama käesoleva aasta märtsis. Dennis selgitas, et Fallows andis vaid mõned päevad enne oma tööleasumise päeva teada, et ei soovi siiski McLareniga liituda.

McLaren on väidetavalt kirjutanud Red Bulli meeskonda ja küsinud nendepoolseid kommentaare, ent praegusel hetkel tundub, et meeskonnad asuvad oma tüli lahendama siiski kohtus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles