Robben ei mängi ka Jaapani vastu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben treeningul.
Arjen Robben treeningul. Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallikoondise peatreener Bert van Marwijk kinnitas, et ääreründaja Arjen Robben jääb suure tõenäosusega eemale ka mängust Jaapaniga.

Holland läheb MM-finaalturniiril Jaapaniga vastamisi sel laupäeval, vahendab Sky Sports.

Klubijalgpalli Müncheni Bayernis mängiv Robben vigastas oma vasaku jala põlve ega saanud seetõttu kaasa teha Hollandi 2:0 võidumängus Taaniga.

Robben on küll treeningutega jätkanud, ent harjutab teistest koondisekaaslastest eraldi. Van Marwijki sõnul läheb Robbenil täielikuks tervenemiseks veel umbes nädal.

«Ta on hästi paranenud, aga pole veel valmis tervet mängu kaasa tegema,» selgitas Van Marwijk. «Pean meie meditsiinilise personaliga seda arutama, aga arvan, et enne järgmist nädalat ta ei mängi.»

Van Marwijk möönis, et Taanist saadi küll ilma Robbenita hakkama, ent samas on ta siiski meeskonnale vajalik mängumees. «Arjen on erakordne mängija,» kiitis Van Marwijk. «Ta on ülikiire ja väga loominguline, mul on hea meel, et ta on meiega Lõuna-Aafrikas. Ja see annab kindlust, et tean, et kui ta terveks saab, võin ta mängu panna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles