Kohila naiskond on meistritiitlist ühe võidu kaugusel

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: Scapix

Eesti naiste meistrivõistluste finaalseeria teises mängus alistas Kohila VK võõrsil tulemusega 3:1 TTÜ ning on nüüd tiitlivõidust vaid ühe võidu kaugusel.

Kohila alustas tänast kohtumist väga võimsalt, võites avageimi koguni 25:10 ja teise 25:19. Kolmandas vaatuses ärkas ka TTÜ, vähendades 25:21 geimivõiduga kaotusseisu. Kaotus äratas aga Kohila naiskonna jälle üles ning neljas geim võideti jällegi ülekaalukalt 25:13, vahendas volley.ee.

Kohila parim oli täna jällegi Nette Peit (18 punkti, kasutegur +15), Merilin Salben toetas naiskonda 17 (+9) ja Mari-Liis Graumann 16 (+12) punktiga. Kaotajate poolel hoolitsesid punktikogumise eest eelkõige Dorit Heinastu (17, +9) ja Erle Püvi (15, +4). Seeria kolmas, Kohila võidu korral ka viimane mäng peetakse kolmapäeval kell 18:30 Kohila spordihoones.

Pühapäeval sai alguse ka naiste meistrivõistluste pronksiseeria, kus Tartu Ülikool/Eeden oli võõrsil 3:2 parem Famila/Võru VK-st. Tartlannad suutsid paremuse maksma panna minimaalse kahepunktilise vahega nii teises kui kolmandas geimis, otsustavas viiendas oli ülekaal juba selge 15:6.

Pronksiseeria avamängus olid Tartu naiskonna parim Elis Tenis (27 puntki, efektiivsus +10), Agnese Caica kogus 16 ja Juta Kraav 15 silma. Kaotajaile tõi Margot Pähn 25 ja Eliise Hollas 16 punkti. Kahe võiduni mängitava seeria teine mäng on kavas kolmapäeval kell 19 Tartu Ülikooli spordihoones.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles