Meistrite liiga poolfinaalid lähenevad: Atleticot hoiatati Mourinho eest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thibaut Courtois esindamas veel Atletico Madridi värve.
Thibaut Courtois esindamas veel Atletico Madridi värve. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas alustatakse homme poolfinaalseeriatega, kui esimeses mängus võõrustab Madridi Atletico homme Londoni Chelseat. Atletico abikapten Tiago rääkis mängu eel, et nende väravavaht Thibaut Courtois peab olema ettevaatlik seoses Chelsea juhendaja Jose Mourinho trikkidega.

Eesootav duell on mõnevõrra kindlasti keeruline just Courtois’i jaoks, kuna ta kuulub teadpärast Chelsea hingekirja, kuid viimastel hooaegadel on ta laenulepingu alusel mänginud Atleticos.

«Teame kõik Mourinhot ja teame ka seda, et ta oskab enne tähtsaid mänge pinget kruvida,» rääkis hooajal 2004/05 Chelseas mänginud Tiago Sportsmailile. «Ta tahab lihtsalt võita. Ta teab, et Courtois on meie jaoks väga tähtis mängija, kuid ta kaitseb eelkõige enda mängijate huvisid. Ta tahab meid nõrgestada nagu iga teine vastaste treener.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles