Selgus FC Barcelona tänavuste kehvade esituste põhjus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Tata Martino.
Pettunud Tata Martino. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskonna tänavune hooaeg ei ole just kõige paremini kulgenud. Meeskonna kehvade tulemuste eest võttis vastutuse nüüd enda peale tiimi peatreener Tata Martino.

Barcelona langes Meistrite liigas konkurentsist veerandfinaalis ning Hispaania karikasarja finaalis jäädi alla Madridi Realile. Hispaania liigas hoitakse praegu Madridi Atletico järel teist kohta (Barcelona kaotab Atleticole nelja silmaga), kuid neist kahe silmaga maha jääval Madridi Realil on üks kohtumine vähem peetud, kirjutab FootballEspana.

«Meistritiitli võitmiseks peame lootma, et Atletico ja Real libastuvad. Kui võidamegi liiga, siis võib see midagi muuta, kuid ei muuda minu arvamust,» sõnas Martino. «Olen perfektsionist ja seega võib öelda, et Barcelona on harjunud võitma, kuid pärast minu saabumist me ei ole võitnud. Tunnen ennast seetõttu olukorras vastutavana.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles