Nooruke F1 sõitja Magnussen: perekond häirib mind

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Magnussen
Kevin Magnussen Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas esimest aastat sõitev Kevin Magnussen väitis, et perekonna, eriti isa kohalviibimine etappidel mõjub talle häirivalt.

21-aastase Magnusseni isa on hetkel endiselt tegev võidusõitjana ning on varem ka ise vormel-1 sarjas sõitnud. Nimeka isa kohalviibimine tundub aga noort võidusõitjat häirivat, sest avaetapil Austraalias, kus isa Jani kohal polnud, lõpetas Magnussen kolmandana ja sai tänu Daniel Ricciardo diskvalifitseerimisele teise koha.

Järgnevad kolm etappi on isa käinud aga poja sõite vaatamas ja noore McLareni saagiks on jäänud üheksas ja 13 koht, Bahreini etapil jättis Magnussen aga sõidu hoopis pooleli.

«Olen üksi päris õnnelik,» tunnistas noorem Magnussen, «sest perekonna kohalviibimine häirib mind.» Magnussen lisas, et kuigi naudib isaga võistlustest rääkimist, siis tema kohalviibimine «ei aita sõidule kaasa».

Sõitjate üldarvestuses on Magnussen hetkel üheksandal kohal.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles