Xavi astus Messi kaitseks välja: jätke ta rahule

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xavi Hernandez (paremal) ja Lionel Messi.
Xavi Hernandez (paremal) ja Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi poolkaitsja Xavi Hernandez astus välja meeskonnakaaslase ja neljakordse maailma parima jalgpalluri Lionel Messi kaitseks, kes on Barcelona viimaste kaotuste järel sattunud kriitikatule alla.

Kümne päeva jooksul Meistrite liigast välja langenud, Hispaania liiga tiitlikonkurentsis konkurentidele punkte loovutanud ja karikafinaalis Madridi Realile kaotanud Barcelona alistas eile õhtul kaotusseisust 2:1 Athletic Bilbao, kusjuures võiduvärava lõi karistuslöögist just Messi. «Ta otsustas jälle mängu saatuse. Sageli nõuavad inimesed temalt liiga palju. Peame ta rahule jätma ja laskma tal oma tööd teha,» lausus Xavi pärast kohtumist AFP vahendusel.

Võit tõstis Barcelona tabelis teiseks, kuid neist kahe punkti kaugusele jääval Madridi Realil on mäng vähem peetud. Tabeliliidrile Madridi Atleticole kaotatakse siiski endiselt nelja punktiga, hooaja lõpuni jääb neli vooru. Barcelona peab mulluse tiitli kaitsmiseks lootma, et nii Atletico kui ka Real kaotavad punkte ning viimases voorus õnnestub neil endal kodus Atleticot võita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles