Kehra alistas Viimsi ja jõudis finaalist võidu kaugusele

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Liis Treimann

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel alistas HC Kehra/Horizon Pulp&Paper poolfinaalseeria teises mängus 35:29 HC Viimsi/Tööriistamarketi ja on finaalipääsust ühe võidu kaugusel. Põlva Serviti oli eile teises poolfinaalis võõrsil Viljandi HCst parem 30:21 ja asus kolme võiduni peetavat seeriat samuti mängudega 2:0 juhtima.

Enne mängu:

Kehras peetud seeria avamängus läksid külalised 3:1 juhtima, kuid siis tegid võõrustajad 7:0 vahespurdi, juhtisid poolajavileks 16:9 ning võitsid 32:22. Nii suurelt polnud Kehra/Horizon Pulp&Paper tänavu Viimsi/Tööriistamarketist üle olnud.

Viimsi/Tööriistamarketi peatreeneri Ain Pinnoneni sõnul on meestel jalgades kolm rasket veerandfinaali. «Mängud Värska Originaaliga annavad veel tunda, aga enne teist vastasseisu Kehraga saame natuke puhata,» lausus Pinnonen. «Suur kaotus meid vaimselt rööpast välja ei löönud, kuid teine kohtumine peaks ära näitama, kas saame üldse Kehrale vastu või mitte.»

Pinnonen lisas, et parema tulemuse nimel tuleb juurde panna igas liinis. «Peame kaitses tööle hakkama ja rünnakut parandama,» tõdes Pinnonen. «Paraku on meil vigastatud üks liidreid Aleksander Oganezov, kelle jaoks on hooaeg ilmselt lõppenud.»

Kehra/Horizon Pulp&Paperi juhendaja Jüri Lepp manitses hoolealuseid ettevaatlikkusele. «Suur võit võib uinutada, kuid me pole sellises seisus, et võiksime kedagi mütsiga lüüa,» hindas Lepp. «Pärast esimest mängu sai meestega sellest ka räägitud, et ka teisele kohtumisele tuleb minna maksimaalse keskendumisega. Viimsi on kodus alati raske vastane ja peame kõigeks valmis olema.»

Esimeses mängus tundis Lepp juba enne avavilet, et seis on hea. «Soojendusel oli näha, et mehed on tahtmist täis,» meenutas Lepp. «Kuigi esimestel minutitel oli meil probleeme, käivitus meie mängumasin üsna ruttu. Palju tõi meile kasu vigastusest taastunud Kaupo Liiva osalemine, sest nii saime väljakul variante juurde.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles