Memphis alistas lisaajal Oklahoma, Clippers purustas GSW

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Memphis Grizzliesi mängumees Zach Randolph (paremal) ja OKC ridadesse kuuluv Kendrick Perkins.
Memphis Grizzliesi mängumees Zach Randolph (paremal) ja OKC ridadesse kuuluv Kendrick Perkins. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA peeti täna öösel kaks play-offi esimese vooru kohtumist, milles said võidud kirja Memphis Grizzlies ja Los Angeles Clippers.

Grizzlies alistas võõrsil Oklahoma City Thunderi, lisaajale läinud kohtumise seisuks jäi 111:105. Võitjate parimana viskas Zach Randolph 25 punkti, kaksikduubliga panustas Mike Conley, kelle arvele jäi 19 punkti ja 12 korvisöötu. OKC poolt said kahekohalised numbrid kirja Kevin Durant (36p, 11lp) ja Serge Ibaka (15p, 11lp).

Omavaheline seeria on Grizzliese ja OKC vahel viigis 1:1.

Õhtu teises mängus alistas Los Angeles Clippers kindlalt 138:98 Golden State Warriorsi. Võitjate parimana sai oma karjääri parima play-offi skoori kirja Blake Griffin, kes viskas 35 punkti, kaksikduublid said Clippersi poolt kirja Chris Paul ja Darren Collison, kelle mõlemale arvele jäi 12 punkti ja 10 korvisöötu. GSW parimaks korvikütiks oli 24 silmaga Stephen Curry.

Ka GSW ja Clippersi seeria on 1:1 viigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles