ERR-i sporditoimetust juhib kohusetäitjana Lembitu Kuuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembitu Kuuse.
Lembitu Kuuse. Foto: Liis Treimann

Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) sporditoimetuse juhi kohusetäitjaks sai Lembitu Kuuse, ERR kuulututab välja konkursi toimetuse juhi kohale.

ERR-i juhatuse esimees Margus Allikmaa ütles BNS-ile, et ERR-i sporditoimetuse juhi kohusetäitjaks sai Lembitu Kuuse, kes praegu on ERR-i sporditoimetuses vastutav toimetaja, saatejuht ja reporter.

Allikmaa sõnul kuulutab ERR kolmapäeval välja avaliku konkursi sporditoimetuse juhi kohale ning tegemist on avatud, mitte majasisese konkursiga.

Dokumentide esitamise tähtaeg on 9. mai.

ERR-i sporditoimetuse senise juhi Marko Kaljuveeri tööleping lõppes esmaspäeval.

Kaljuveer teatas 4. aprilli õhtul, et pärast kolleegidega läbirääkimisi otsustasid nad mitte vastu võtta juhatuse esimehe Margus Allikmaa samal päeval ringhäälingunõukogule tehtud kompromissettepanekut, mille kohaselt Kaljuveer jätkab sporditoimetuse juhina, kuid strateegilisi otsuseid hakkab langetama juhatus.

Möödunud teisipäeval kordas ERR-i juhatus Kaljuveerile tehtud ettepanekut, kuid Kaljuveer ei soostunud seda endiselt vastu võtma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles