Guardiola ManU võimalikust pakkumisest: minu töö on alles pooleli

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni peatreener Pep Guardiola.
Müncheni Bayerni peatreener Pep Guardiola. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskond teatas täna, et nad vallandasid peatreener David Moyesi. Seejärel on hakatud rääkima tema võimalikest asendajatest. Täna kirjutas Briti meedia, et ManU üritab diskreetselt läheneda ka Müncheni Bayerni juhendajale Pep Guardiolale.

Bayern kohtub homme Meistrite liiga poolfinaalis Madridi Realiga ja selle matši eel uuriti, mida Guardiola sellest võimalusest arvab.

«Ma olen Bayernis ja ma tahan siin olla veel kaks aastat, et oma töö lõpuni viia,» sõnas Guardiola tänasel pressikonverentsil. «Võitsime tänavu Bundesliga, kuid tunnen, et meeskond võiks muutuda veel paremaks.»

«Tean perfektselt Hispaania liiga stiili ja Saksamaa liigaga harjumine ei olnud lihtne. Pean veel kohanema, et pidada Bayernit oma tiimiks. Seega on minu töö veel pooleli,» andis Guardiola mõista, et ManU võib talle pakkumise teha, kuid seda ta vastu võtta ei kavatse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles