Bussi parkinud Chelsea kaks ränka tagasilööki

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terry sai eile vigastada ja korduskohtumises Madridi Atletico vastu väljakule ilmselt ei tule.
John Terry sai eile vigastada ja korduskohtumises Madridi Atletico vastu väljakule ilmselt ei tule. Foto: SCANPIX

Eilne jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali avamäng Madridi Atletico ja Londoni Chelsea lõppes väravateta viigiga. Inglaste jaoks oli tegemist kindlasti hea tulemuse ja taktikalise võiduga, kuid kahe võtmemängija vigastused tekitasid Chelsea jaoks hooaja lõpu eel raske seisu.

Chelsea peatreener Jose Mourinho läks Atletico vastu selgelt nn bussi parkikma ehk koondas mehed tihedalt oma väravat kaitsma ning ründetegevusele eriti rõhku ei pandud. Tasuks 0:0 viik ning head võimalused koduväljakul tulemus enda kasuks pöörata.

Karm tõsiasi on aga see, et Chelsea peab kuni hooaja lõpuni läbi ajama ilma esiväravavahi Peter Cechita, kellel läks eilses kohtumises õlg liigesest välja. Peagi pärast Cechi vigastust väänas õnnetult hüppeliigest klubi kapten John Terry.

«Cechi hooaeg on lõppenud. Et John Terry taas väljakule pääseks, peame jõudma finaali,» ütles Mourinho pärast kohtumist. Lisaks peavad kaartide tõttu kordusmängu vahele jätma Frank Lampard ja John Obi Mikel. Samas on lootust, et nädala pärast on tagasi Eden Hazard.

Pühapäeval seisab Chelseal ees ülitähtis kohtumise Inglismaa liigas, kus võõral väljakul minnakse vastamisi Liverpooliga. Mourinho vihjas, et peab nädalavahetusel mõnele mehele puhkust andma, et kolmapäeval Atletico vastu võimalikult kõva lahing anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles