Sir Alex Ferguson saab teise võimaluse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Ferguson (paremal) ja Carlo Ancelotti.
Alex Ferguson (paremal) ja Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi vallandas eile klubi peatreeneri David Moyesi, kelle juhtimisel ei suudetud välja mängida kohta järgmise hooaja Meistrite liigas. Uue treeneri otsingutel mängib aga taas võtmerolli Sir Alex Ferguson, kes nimetas ametisse ka Moyesi.

Ferguson lõpetas möödunud aasta kevadel fenomenaalselt eduka peatreenerikarjääri ning määras oma järglaseks just nimelt Moyesi, kellega sõlmiti kuue aasta pikkune leping ning eeldati, et vaatamata tagasilöökidele lastakse mehel meeskonda üles ehitada.

Tulemused olid sellel hooajal aga siiski niivõrd kehvad, et klubi oli sunnitud Moyesi teenetest loobuma ning Fergusoni poolt väljavalitud mees lasti julmalt lahti. Nüüd antakse aga Fergusonile teine võimalus – just tema mängib võtmerolli Moyesi järeltulija leidmisel, kirjutab The Telegraph.

Maineka ajalehe andmetel on Unitedi edetabeli tipus praegune Madridi Reali juhendaja Carlo Ancelotti, kellele järgnevad Hollandi peatreener Louis van Gaal ja Atletico Madridiga unelmate hooaega tegev Diego Simeone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles