Postimehe otsepilt: Viimsi alistas Kehra ja pikendas poolfinaalseeriat

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kehra mängumehed
Kehra mängumehed Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel peeti täna kolme võiduni toimuvate poolfinaalseeriate kolmandad kohtumised, kus selgus üks finalist. Põlva Serviti alistas kindlalt 35:23 Viljandi meeskonna ning vormistas seerias 3:0 võidu. Teises poolfinaalseerias 2:0 juhtinud Kehra pidi tunnistama napilt 26:27 Viimsi meeskonna paremust ning seega on seis seerias 2:1 Kehra kasuks.

Postimees vahendas otsepilti Kehra-Viimsi mängust, kohtumine on ka järelvaadatav.

Enne mängu:

Kell 19.00 Mesikäpa Hallis: Põlva Serviti – Viljandi HC

Omavahelised mängud. Põhihooaeg: 1. ring: 34:21; 2. ring: 25:19; 3. ring: 34:24. 1. poolfinaal 29:16; 2. poolfinaal 30:21.

Serviti, kes on saanud Viljandist kahes esimeses poolfinaalmängus jagu 13- ja 9-väravalise ülekaaluga, kindlustaks nüüd võidu korral koha finaalis. Põlvalaste peatreeneri Kalmer Mustingu sõnul tuleb selleks aga kõvasti vaeva näha. «Viljandi on võimeline juurde panema ja eks meil ole ka omad nõrkused. Seeria teine mäng näitas, et kergelt ei tule siin midagi,» tõdes Musting. «Edu saavutamiseks peame kaitses hästi tegutsema ning heas hoos oleva Viljandi väravavahi Rasmus Otsa üle mängima.»

Viljandi on seerias küll mängudega 0:2 taga, kuid meeskonna juhendaja Marko Koks pole alla andnud. «Lähme võitlema ja pronksiseeriale veel küll ei mõtle. Pealegi mõjuks suur kaotus vaimule halvasti,» süstis Koks hoolealustesse eneseusku ja tõi välja peamised märksõnad, millega Servitit ohjes hoida. «Peame neile peale suruma madala tempo ning vältima pallikaotuseid.»

Kell 19.00 Kehra Spordihoones: Kehra/Horizon Pulp&Paper – HC Viimsi/Tööriistamarket

Omavahelised mängud. Põhihooaeg: 1. ring: 33:28; 2. ring: 31:30; 3. ring: 27:29. 1. poolfinaal: 32:22; 2. poolfinaal 36:29.

Kuigi Kehra on kevadel olnud kimpus vigastustega, pole poolfinaalseerias Viimsi sõnaõigust antud. Kehralaste peatreeneri Jüri Lepa sõnul on raske olukord sundinud mängijaid rohkem pingutama. «Meeskond on täis tahtmist ja tegutseb ühtselt,» lausus Lepp. «Meie mäng on veel rabe, kuid hetkeseisu arvestades võib kõigega ikkagi rahule jääda.»

Viimsi on samuti vaevelnud probleemide küüsis ning meeskonna juhendaja Ain Pinnoneni jaoks pole seis ka praegu roosiline. «Erinevatel põhjustel on rivist väljas Aleksander Oganezov, Harri Oberg ja Tarmo Ulla. Seega meil erilisi võiduvõimalusi pole, mida on näidanud ka seeria kaks esimest kohtumist,» tunnistas Pinnonen. «Sel kevadel on meid vigastuste näol tabanud ebaõnn, ent mis parata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles