Woods, Vonn ja Nordegren moodustavad üllatava armukolmnurga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woodsi endine abikaasa Elin Nordegren.
Tiger Woodsi endine abikaasa Elin Nordegren. Foto: SCANPIX

Maailma üks tuntuimaid sportlasi Tiger Woods lahutas 2010. aastal abielu rootslanna Elin Nordegreniga, kui selgus, et golfar oli oma naist petnud vähemalt 20 erineva armukesega. Tänaseks päevaks on Woods eluga edasi läinud ning ta on suhtes mäesuusakaunitari Lindsey Vonniga, kes aga üllataval kombel on saanud headeks sõbrannadeks Nordegreniga.

Washington Post kirjutab, et Vonn ja Nordegren leidsid pärast esmakohtumist kiirelt ühise keele ning suhtlevad nüüd pidevalt. «See võib tunduda veider, kuid Elin ja Lindsey räägivad kogu aeg,» avaldas allikas ajalehele. «Nad on väga sarnased ning jutustavad ja naeravad viisil, nagu nad oleks terve elu sõbrannad olnud.»

Nordegrenile jäi pärast Woodsist lahutamist endale 110 miljonit dollarit. 2010. aastal rääkis ta ajakirjale People, et püüab tulevikus eksmehele andestada, kuna neil on kaks ühist last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles