ManUst vallandatud Moyes oma lahkumiskirjas mängijaid ei tänanud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Moyes.
David Moyes. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreeneri kohalt vallandatud David Moyes avaldas täna ametliku teadaande, milles kommenteeris oma kümmet kuud ManU lootsi kohal. Lisaks tänas Moyes ka klubi töötajaid ja fänne, aga mitte mängijaid.

«Läbi aegade ühe maailma edukaima jalgpalliklubi peatreeneriks olemine oli ja jääb millekski, mille üle olen alati uskumatult uhke,» seisis Moyesi avalduses.  

«Võtta klubi üle nii pikaaegse stabiilsuse ja edu järel oli paratamatult raske ülesanne, aga nautisin seda ega mõelnud hetkegi keeldumisest. Pinge, mis kaasneb Manchester Unitedi peatreenerikohal, on meeletu, aga ma ei ole kunagi astunud eemale raskest tööst ning sama kehtib mu treeneritemeeskonna kohta. Tänan neid hooaja jooksul tehtud pingutuste ja lojaalsuse eest,» tänas endine ManU juhendaja esmalt oma kaastöötajaid.

Seejärel avaldas Moyes tänusõnad ka klubi juhtkonnale ja fännidele: «Tahaksin tänada Unitedi töötajaskonda, et võtsite mind kohe esimesest päevast nii soojalt vastu Unitedi perekonda. Ning loomulikult tänan neid fänne, kes mind hooaja kestel toetasid. Soovin teile ja klubile tulevikuks kõike kõige paremat.»

Sellega said ManU endise peatreeneri tänusõnad aga otsa ning meeskonna mängijaid Moyes ei tänanudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles